“Psikiyatri Hemşireliği Anabilimdalı Öğretim Elemanları Tarafından İntörn Öğrencilere 3 Günlük Atölye Programları Gerçekleştirildi"

Yazar: hemsirelik | Tarih: 17 Mart 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Psikiyatri Hemşireliği anabilimdalı öğretim elemanları Dr. Öğr. Üyesi Serap GÜLEÇ KESKİN, Dr. Öğr. Üyesi Oya Sevcan ORAK, Arş. Gör. Ercan TUNÇ, Arş. Gör. Kübra GÜLIRMAK ve Arş. Gör. Elif Güzide EMİRZA tarafından Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği İntörn dersi kapsamında öğrencilere yönelik 3 günlük atölye programları gerçekleştirildi. Bu kapsamda; “Psikiyatri Kliniklerinde Psikoeğitim ve Günaydın Toplantıları Atölyesi”, “Psikiyatri Kliniklerinde Hasta Gereksinimlerini Belirleme ve Empati Yaratıcı Drama Atölyesi” ve “Psikiyatrik Bozukluklara Yönelik Vaka ve Belgesel Analizi Atölyesi” yapıldı. Atölyelerden sonra öğrenciler, atölyelerin mesleki ve kişisel gelişimlerine katkı sağladığını ifade ettiler.