İntörn Hemşireler Pandeminin Merkezinden Meslektaşlarıyla Buluştu

İç Hastalıkları Hemşireliği AD tarafından yürütülen intörnlük dersi kapsamında 7 Nisan 2021 tarihinde “COVID-19 Rehberi: Ağrı ve Nörolojik Değerlendirme” başlıklı konu ele alınmıştır. Konu ile ilgili deneyimlerini öğrencilerle paylaşması için İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nöroloji Başhemşiresi Uzman Hemşire Aysel Çavuşoğlu Dr. Öğr. Üyesi Kübra Yeni tarafından derse konuk edilmiştir.

Ağrı değerlendirmesinin nasıl ve ne zaman yapıldığı ve ağrı değerlendirmesi yapılırken karşılaşılan güçlükler hakkında bilgi verdi. Ayrıca nörolojik değerlendirme ile ilgili deneyimlerini aktaran ve öğrencilerden gelen soruları yanıtlayan hemşire Aysel Çavuşoğlu’na dersimize vermiş olduğu katkıdan dolayı çok teşekkür ederiz.