HEM 301 Doğum ve Kadın Sağlığı Hastalıkları Hemşireliği Dersi OSCE laboratuvar uygulaması gerçekleşti…

Yazar: hemsirelik | Tarih: 26 Ekim 2021

HEM 301 Doğum ve Kadın Sağlığı Hastalıkları Hemşireliği dersi kapsamında OSCE laboratuvar uygulaması 25 Ekim 2021 Pazartesi günü Tıp fakültesi laboratuvarlarında gerçekleşti. OSCE laboratuvar Doğum ve Kadın Sağlığı Hastalıkları Hemşireliği Anabilim ve Çocuk Sağlığı ve Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim üyesi ve elemanlarının liderliğinde sekiz ayrı istasyonda dört farklı Kadın Sağlığı Hastalıkları Hemşireliği Doğum temel becerileri gösterildi. Öğretim üyeleri ve elemanları tarafından maketler üzerinde beceriler gösterildikten sonra öğrencilere uygulatıldı. Uygulama sonunda öğrenciler akran değerlendirmesi kapsamında birbirlerini değerlendirdi. Grup üyelerinin her bir istasyona ilişkin geribildirimleri ile uygulama sona erdi.