"Çok Yönlü Hemşire Olmak" Etkinliği Gerçekleşti...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Sosyal Etkinlik Komitesi tarafından düzenlenen ‘‘Olmak Üzerine Konuşmalar” etkinlikleri online olarak devam ediyor. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü öğretim elemanlarından Araş. Gör. Mehmet KORKMAZ’ın moderatör olduğu, Hemşire Sema Aslan, Hemşire Ayşe Bolat Akyol ve Hemşire Vildan Kıyak’ın konuşmacı olarak katkı sağladığı “Çok Yönlü Hemşire Olmak” konulu söyleşi 15 Aralık 2021 tarihinde saat 13.00’da online olarak gerçekleştirildi. Söyleşide dağcılık, fotoğrafçılık, seramik gibi farklı sosyal etkinliklerin kişisel gelişime katkıları konularına yer verildi. Üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencilerinin katılım sağladığı etkinlik tüm soruların cevaplanması ile sona erdi.

acd