“Hemşirelikte İnovasyon ve Türkiye Örnekleri” Etkinliği Gerçekleşti

Yazar: hemsirelik | Tarih: 31 Mart 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü uzaktan eğitim sürecinde online derslerde hemşirelik öğrencilerini alanında uzman değerli katılımcılarla buluşturmaya devam ediyor.

2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Dr. Araş. Gör Gamze TUNÇER ÜNVER tarafından yürütülen Girişimcilik ve Yenilikçilik dersi kapsamında “Hemşirelikte İnovasyon ve Türkiye Örnekleri” konulu sunumuyla İnovatif Hemşirelik Derneği Başkanı, Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Hamidiye Hemşirelik Fakültesi, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı’nda Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı’nda (TÜSEB) görevli Dr. Öğr. Üyesi Yeliz DOĞAN MERİH konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik 31.03.2021 tarihinde saat 10:15’de gerçekleşti. Hemşirelikte İnovasyonun önemi üzerinde durulan programda Türkiye’deki hemşirelikte inovasyon örnekleri sunularak, hemşirelikte inovasyonun hemşirelik bakımına katkıları tartışıldı. Programa çoğunluğunu üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri olmak üzere farklı kliniklerde görev yapan birçok hemşireler de katılım sağladı. Etkinlik tüm soruların cevaplanması ile sona erdi.