Hemşirelikte Yönetim Sempozyumu: Deneyim Paylaşımları

Yazar: hemsirelik | Tarih: 19 Nisan 2021

Değerli öğrenciler ve meslektaşlarımız, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Hemşirelikte Yönetim Anabilim Dalı ev sahipliğinde “Hemşirelikte Yönetim Sempozyumu: Deneyim Paylaşımları” düzenlemekteyiz. Sempozyum 19 Nisan 2021 tarihinde 12:45 ile 16:15 arasında çevrimiçi olarak Zoom üzerinden gerçekleştirilecektir. Sempozyum kapsamında farklı hastane örneklerinden alanında deneyimli yönetici hemşirelerle geleceğin yönetici adayları olan hemşirelik öğrencileri ile klinik alanda aktif olan meslektaşlarımız ve akademik alanda görev yapan öğretim üyelerinin buluşturulması amaçlanmıştır. Yönetici hemşireler sempozyum kapsamında yönetici hemşire olma yolundaki kariyer basamaklarını, hastanelerinde hemşirelik hizmetleri yönetimi kapsamında yürütülen uygulamaları ve özellikle öğrenciler mezun olduktan sonra özel, üniversite, eğitim ve araştırma ve şehir hastanesi gibi farklı hastanelerde işe başladıklarında öğrencileri ne gibi süreçler bekliyor konuları siz değerli katılımcılarla paylaşacaklardır. Siz değerli katılımcılar ile zenginleşecek olan “Hemşirelikte Yönetim Sempozyumu: Deneyim Paylaşımları” sempozyumuna katılımınız bizleri onurlandıracaktır. En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, yapacağınız katkı ve destekleriniz için şimdiden teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Düzenleme Kurulu Dr.Öğretim Üyesi Nihal Ünaldı Baydın Dr.Öğretim Üyesi Gülcan Taşkıran Eskici Dr. Arş. Gör. Gamze Tunçer Ünver