VIII. Öğrenci-Mezun Buluşması

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonu tarafından düzenlenen VIII. Öğrenci-Mezun Buluşması “Kariyer Yolculuğum: Psikiyatri Hemşiresi Olma” etkinliği konuşmacı olarak mezun öğrencilerimizden Hemşire Dr. Halil İbrahim Bilkay katılımı ile 18.04.2024 tarihinde online olarak gerçekleştirildi. Tüm sınıfların davetli olduğu etkinliğe çok sayıda öğrenci ve öğretim elemanları katılım sağladı. Etkinlik Hemşirelik Bölümü Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonu Başkanı Doç.Dr. Ruveyde AYDIN’ın konuşması ile başlayarak Dr. Öğr. Üye. Gamze TUNÇER ÜNVER’in moderatörlüğü ile devam etti. Hemşire Dr. Halil İbrahim Bilkay mezun olduktan sonraki kariyer gelişimi ile ilgili bilgi ve tecrübelerini aktardı. Bilkay Mezun olduktan sonra Ondokuz Mayız Üniversitesi Psikiyatri Hemşireliği Anabilim dalında yüksek lisansını tamamladığını ardından Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Psikiyatri Hemşireliği Anabilim dalında doktoraya başladığını ifade etti. 01.03.2024 tarihinde doktorasını başarı ile tamamlayarak Dr. Ünvanını almaya hak kazadığını belirtti. Doktora sürecine devam ederken aynı zamanda çalıştığı hastanede eğitim hemşiresi olarak görev yaptığını ifade etti. Son olarak öğrencilere, ilgi duydukları alanı şimdiden belirleyerek o alanda çalışmalar yapmaya başlamaları gerektiğini ifade eden Bilkay, bulunan durumdan şikayet etmek yerine çözüm odaklı olunmalı ve daima farklı düşünerek yeniliklere açık olunması gerektiği şeklinde tavsiyelerde bulundu. Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonunda yer alan; Doç.Dr. Ruveyde AYDIN, Dr. Öğr. Üye. Alaattin ALTIN, Dr. Öğr. Üye. Gamze TUNÇER ÜNVER, Öğr. Gör. Atife ÇETİN, Araş. Gör. Dr. Mesiya AYDIN , Araş. Gör. Dr. Elif Güzide EMİRZA, Araş. Gör. Dr. Ercan TUNÇ, Araş. Gör. Cansu KARADENİZ BENLİ, Öğrenci Yaren Sabah GÜL ve Öğrenci Azra ŞİMŞEK’in katkılarıyla düzenlenen etkinlik Hemşire Dr. Halil İbrahim Bilkay’a teşekkür belgeleri takdimi ile son buldu.

VIII.%20%C3%96%C4%9ERENC%C4%B0%20MEZUN%20BULU%C5%9EMASI_page-0001 3 4