“Türkçe ve yabancı kitaplara ulaşma stratejileri” Etkinliği Gerçekleşti

Yazar: hemsirelik | Tarih: 2 Nisan 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü uzaktan eğitim sürecinde online derslerde hemşirelik öğrencilerini alanında uzman değerli hocalarla buluşturmaya devam ediyor. 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı bahar döneminde Dr. Öğr. Üyesi Gülcan TAŞKIRAN ESKİCİ tarafından yürütülen Literatür Tarama dersi kapsamında “Türkçe ve yabancı kitaplara ulaşma stratejileri” konulu sunumuyla Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümünde görev yapan Doç.Dr. Selçuk Beşir DEMİR konuşmacı olarak katıldı. Etkinlik 01.04.2021 tarihinde saat 15:15’de gerçekleşti. Türkçe ve yabancı kitaplara ulaşma yolları örnekler ile gösterildi. Ayrıca OMÜ Kütüphanesi tarafından kitaplara erişim ile ilgili sunulan hizmetler aktarıldı. Programa çoğunluğu üniversitemiz öğretim üyeleri ve öğrencileri olmak üzere farklı üniversitelerden öğretim üyeleri ve öğrenciler de katılım sağladı. Etkinlik tüm soruların cevaplanması ile sona erdi.