Yazar: hemsirelik | Tarih: 16 Aralık 2021

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı öğretim elemanlarından Dr.Öğr.Üyesi Serap GÜLEÇ KESKİN ve Arş.Gör.Kübra GÜLIRMAK ve Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalı öğretim elemanı Arş.Gör.Eda ALBAYRAK tarafından “Nezaketsiz Bir Dürüstlük mü? Dürüstlüğü Barındırmayan Bir Nezaket mi?/ Nezaket ve Dürüstlük Anahtarı Atölyeleri” isimli pozitif psikokoterapi temelli psikoeğitim programı gerçekleştirilecektir. Psikoeğitim programı 5 modül/10 oturumdan oluşacak olup, programa hemşirelik bölümü 4.sınıf öğrencileri katılabilecektir. Psikoeğitim programının ilki 21.12.2021 tarihinde 19.00-20.00 saatleri arasında başlayacaktır. Katılmak isteyen öğrencilerimizin gulirmak.kubra.24@gmail.com adresine mail atmaları rica olunur.