LÖSEV FAYDA SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazar: hemsirelik | Tarih: 8 Nisan 2022

1-7 Nisan Kanser Haftası olması nedeniyle Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği dersi kapsamında LÖSEV Fayda Semineri yüz yüze gerçekleştirildi. LÖSEV Fayda Seminerine Lösemili Çocuklar Vakfı Samsun Şubesi Aktif İletişim sorumlusu Özlem Vural, Merve Semiz ve OMÜ Fayda Topluluğu Başkanı Barış Kılıç katıldı. Merve Semiz ve Barış Kılıç’ın konuşmacı olduğu seminerde LÖSEV’in faaliyetlerine, kampanyalarına, gönüllülük hareketlerine yer verildi. Hemşirelik öğrencilerinin seminer sonunda ilgi ve farkındalığının arttığı, gönüllü olarak form doldurdukları görüldü. Etkinlik dersin sorumlu öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Esra Tural Büyük’ün konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdim etmesi ile sona erdi.