OMÜSUVAM Tüp bebek Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Emine TURHAN "İnfertilite ve Hemşirelik Danışmanlığı" konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Yazar: hemsirelik | Tarih: 24 Ekim 2022

HEM 301 Doğum ve Kadın Sağlığı Hastalıkları Hemşireliği dersi kapsamında OMÜSUVAM Tüp bebek Ünitesi Sorumlu Hemşiresi Emine TURHAN "İnfertilite ve Hemşirelik Danışmanlığı" konulu sunumunu yaptı. Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanlarının düzenlediği etkinlik 24.10.2022 tarihinde 127 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti. Moderatörlüğünü Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği Anabilim Dalı öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Atife Çetin’in üstlendiği etkinlikte Emine Turhan infertilitenin tanımı ve psikososyal yönü, infertil çiftlerin değerlendirmesi ve hemşirelik bakımının önemini hakkında bilgi verdi. Yaklaşık bir saat süren konferans sonunda öğrenciler infertilite konusunda klinikte aktif olarak çalışan bir hemşire tarafından danıimanlık sürecinin öğretilmesinin önemini vurgulayan geribildirimler verdiler. Tüp Bebek Ünite Sorumlu Hemşiresi Emine Turhan’ın öğrencilere teşekkür konuşmasının ardından Öğr. Gör. Atife Çetin’ in teşekkür belgesi sunumuyla konferans sona erdi.