“Hemşirelikte Kariyer Örneği; Doç. Dr. Yeliz Doğan Merih” Etkinliği Gerçekleşti

Yazar: omuhemsire | Tarih: 4 Ocak 2024

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü online dersler ile hemşirelik öğrencilerini alanında uzman değerli hocalarla buluşturmaya devam ediyor. 2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi üçüncü sınıf müfredatında yer alan Dr. Öğr. Üyesi Gülcan TAŞKIRAN ESKİCİ tarafından yürütülen Kariyer Planlama dersi kapsamında 29 Aralık 2023 tarihinde saat 15:15’te hemşirelikte bir kariyer örneği olarak Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Hemşirelik Fakültesi’nde görev yapmakta olan Doç. Dr. Yeliz Doğan Merih çevrimiçi derse katılarak kendi kariyer yolculuğunu anlatmıştır. Doç. Dr. Yeliz Doğan Merih derste mesleğe başladığı ilk yıllarından günümüze kadar gerçekleştirdiği uygulama ve araştırmadaki yenilikleri aktararak öğrencilerin geleceğe ilişkin vizyonlarını genişletmiştir. Etkinliğe çoğunluğu lisans öğrencileri olmak üzere yüksek lisans öğrencileri de katılım sağlamıştır. Etkinlik tüm soruların cevaplanması ile sona erdi.