Hemşirelik Öğrencileri Sağlık Kabini ziyareti yaptı

Yazar: omuhemsire | Tarih: 15 Ocak 2024

2023-2024 eğitim öğretim yılı güz dönemi üçüncü sınıf müfredatında yer alan Dr. Öğr. Üyesi Gülcan TAŞKIRAN ESKİCİ tarafından yürütülen Kariyer Planlama dersi kapsamında hemşirelik öğrencileri 12 Ocak 2024 tarihinde Atakent’te bulunan Ege Sağlık Kabinini ziyaret etmişlerdir. Sağlık kabini kurucusu Hemşire Ekin Güneş ER, öğrencilere Ege Sağlık Kabininin kuruluş hikayesi, kuruluş aşamasında deneyimlediği resmi prosedürler, sağlık kabini bünyesinde verilen hizmetler ve çalışma saatleri hakkında detaylı bilgiler vermiştir. Ayrıca öğrencilerin sorularını yanıtlamıştır. Mezun olduktan sonra sağlık kabini açmak isteyen öğrenciler bu konuda detaylı bilgi edinerek, ilerideki girişimleri için şimdiden planlar yapmaya başlamıştır.