Hemşirelik öğrencileri Canik ve Atakum Halk Eğitim Merkezlerinde kursiyerlere sağlık eğitimi verdi

Yazar: omuhemsire | Tarih: 8 Mayıs 2024

Hemşirelik Bölümü son sınıf öğrencileri Halk Sağlığı Hemşireliği İntörn Uygulaması kapsamında Canik Halk Eğitimi Merkezi, Atakum Halk Eğitimi Merkezi ve Özgecan Kadın Danışma Merkezi'nde kursiyerlere farklı konularda sağlık eğitimleri verdiler. Öğrenciler Dr. Öğr. üyesi Figen Çavuşoğlu, Dr. Öğr. üyesi Özge Öz Yıldırım, Arş. Gör. Dr. Dilek Çelik Eren ve Arş. Gör. Güven Soner danışmanlığında menapoz, erken tarama (meme kanseri, rahim kanseri, kolon kanseri), aile planlaması, üriner inkontinas konularında sağlık eğitimleri gerçekleştirirken kursiyerler yoğun ilgi göstererek sağlıkla ilgili sorular sordu.