Hemşirelik Bölümü Yeni Öğrencilerine Uyum Programı Gerçekleştirdi

Yazar: hemsirelik | Tarih: 14 Ekim 2022

OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü yeni gelen öğrencilerine 14 Ekim 2022 tarihinde uyum programı düzenledi. Uyum programında ilk konuşmayı Hemşirelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Şenay ARLI gerçekleştirdi. Arlı, konuşmasında öğrencileri “hoş geldiniz” diye karşılayarak hemşirelik bölümünün felsefesinden, olanaklarından ve hemşirelik mesleğinin kariyer planlamasından bahsetti. Daha sonra ise Dr. Öğretim Üyesi Özge İŞERİ bölümün amacını, vizyonunu, program çıktılarını, bölüm akademisyenlerini, akreditasyon sürecini, bölüm sitesini, bölüm komisyonlarını, değişim programlarını, PUAMER’i, üniversitenin olanaklarını, Samsun’da kültürel olanaklarını tanıtan geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Öğrenci Hemşireler Derneği, Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu, Hemşireler Birliği Projesi ve Hemşirelik ve Halk Sağlığı Topluluğu'ndan temsilcilerin de sunumlarını gerçekleştirdiği etkinlik, öğrencilerin sorularının ardından uyum programı sona erdi.