Hemşirelik Bölümü Yeni Öğrencilerine Uyum Programı Düzenledi

Yazar: hemsirelik | Tarih: 14 Ekim 2021

OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü yeni gelen öğrencilerine 13 Ekim 2021 tarihinde uyum programı düzenledi. Çevrimiçi olarak düzenlenen uyum programında ilk konuşmayı Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlknur AYDIN AVCİ gerçekleştirdi. AYDIN AVCİ, konuşmasında öğrencileri “hoş geldiniz” diye karşılayarak hemşirelik bölümünün felsefesinden, olanaklarından ve hemşirelik mesleğinin kariyer planlamasından bahsetti. Daha sonra ise Dr. Öğretim Üyesi Figen ÇAVUŞOĞLU bölümün amacını, vizyonunu, program çıktılarını, bölüm akademisyenlerini, akreditasyon sürecini, bölüm sitesini, bölüm komisyonlarını, değişim programlarını, PUAMER’i, üniversitenin olanaklarını, Samsun’da kültürel olanaklarını tanıtan geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Öğrencilerin sorularının ardından uyum programı sona erdi.