Hemşirelik Bölümü Öğrencilerine Tübitak 2209- Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Eğitimi Gerçekleştirildi

Yazar: omuhemsire | Tarih: 13 Kasım 2023

Hemşirelik Bölümü Bilimsel Komite tarafından hemşirelik bölümü öğrencilerine TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Eğitimi Dr.Öğr.Üyesi Özge ÖZ YILDIRIM tarafından 25 Kasım 2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda 12 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte öğrencilerin TÜBİTAK 2209-A başlıklı projelerin tanıtımı ve nasıl yazılması gerektiği konusunda bilgilendirme yapılmıştır. Eğitimde, daha önce kabul edilmiş proje örneği üzerinden de pekiştirme yapılmıştır. Etkinlik, soru ve cevap etkinliği ile son bulmuştur.