Hemşirelik Bölümü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Yazar: hemsirelik | Tarih: 6 Ekim 2023

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümümüz birinci sınıf öğrencilerinin üniversiteye ve bölüme adaptasyonlarını kolaylaştırmak amacıyla 4 Ekim 2023 tarihinde Oryantasyon Programı düzenledi.

Hemşirelik Bölümü Bölüm Başkan Yardımcısı Doç.Dr.Oya Sevcan ORAK’ın “Hoş Geldiniz Mesajı” ile başlayan programda, Hemşirelik Bölümü vizyon ve misyonu, Anabilim dalları, bölüm kurul ve komisyonları, burslar, şehirde yapılacak kültürel faaliyetlerin tanıtımı yapıldı. Program, Arş. Gör. Emel Güven’in Hemşirelik bölümü Akran Yönderliği Programı ve öğrenci topluluklarının tanıtım sunumlarını yapması ile devam etti. Ardınca 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Erasmus Değişim Programı ile Yurtdışına giden Öğrenci Bayram Geldi Muradov, deneyim paylaşımı yaptı. Oryantasyon Programı öğrenciler ile yapılan soru cevap etkinliği ile sona erdi.