Dr. Öğr. Üyesi Figen Çavuşoğlu öğrenci sempozyumunda erken tanı ve taramaları anlattı

Düzenleyicileri arasında Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu OMÜ'nün de yer aldığı "Türk Hemşireler Derneği Öğrenci Komisyonu 1. Karadeniz Bölgesi Sempozyumu" çevrimiçi olarak düzenlendi. Karadenizde bölgesinde yer alan üniversitelerin katılımıyla gerçekleşen sempozyumda farklı konu başlıklarında hemşirelik alanından akademisyenlerin sunumları yapıldı.

Bölümümüz öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Figen Çavuşoğlu bölümümüz öğrencisi Ulaş Gerçek'in moderatürlüğünde sempozyumda sağlık alanında erken tanı ve taramaları anlattı. Yaklaşık onbin kişinin izlediği sempozyumda hemşire adayları önemli akademik bilgiler edindi.