Dönem Açılış Buluşması III Gerçekleştirildi

Yazar: omuhemsire | Tarih: 14 Ekim 2024

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından 03 Ekim 2024 tarihinde Dönem Açılış Buluşması’nın üçüncüsü düzenlendi. Tüm sınıfların davetli olduğu etkinliğe farklı sınıflardan iki yüzden fazla öğrenci katılım sağladı. Etkinlik müzik dinletisi ile başladı. Ardından Doç. Dr. Serap GÜLEÇ KESKİN etkinlikte “Öznel İyi Oluş” başlıklı konuşmasını gerçekleştirdi. Öğrencilerin ilgi ile dinlediği sunumda GÜLEÇ KESKİN psikolojide pozitif denge modeli üzerinden öznel iyi oluşu anlattı. Sunumunun ardından GÜLEÇ KESKİN’e teşekkür belgesi Hemşirelik Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlknur AYDIN AVCI tarafından verildi. Etkinlik öğrencilere ikramlıkların sunulması ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.