“Anlamak ve Anlaşmak İçin: İçimizdeki Sesler” Etkinliği Gerçekleşti...

Yazar: hemsirelik | Tarih: 4 Mayıs 2021

“Anlamak ve Anlaşmak İçin: İçimizdeki Sesler” Etkinliği Gerçekleşti...

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Sosyal Etkinlik Komisyonu tarafından düzenlenen ‘‘Olmak Üzerine Konuşmalar” etkinliği bu ay Toplumu Güçlendirme Derneği iş birliği ile gerçekleştirildi.

Anadolu Üniversitesi, İletişim Fakültesi Basın ve Yayın Bölümü Genel Gazetecilik Anabilim Dalı’ndan Prof. Dr. Erkan YÜKSEL’in konuşmacı olarak katıldığı “Anlamak ve Anlaşılmak İçin: İçimizdeki Sesler” başlıklı söyleşi 04 Mayıs 2021 tarihinde saat 13.00’te 238 katılımcı ile youtube üzerinden online olarak gerçekleşti. Dr. Öğr. Üyesi Oya Sevcan ORAK’ın moderatörlüğünü yaptığı etkinliğe, üniversitemiz hemşirelik bölümü öğrencileri, klinisyen hemşireler ve öğretim elemanlarının yanı sıra farklı üniversitelerden öğretim üyeleri ve öğrenciler de büyük ilgi ve katılım gösterdi.

Prof. Dr. Erkan Yüksel, “Anlamak ve Anlaşılmak İçin: İçimizdeki Sesler” başlıklı söyleşisinde içimizdeki sesler, bu seslerin nasıl oluştuğu, nelerden etkilendiği, transaksiyonel analiz, benlik düzeyleri, baskın benlik, iletişim şekilleri konularından bahsetti. Söyleşi Prof. Dr. Erkan YÜKSEL’in katılımcıların sorularını cevaplaması ile sona erdi.