8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliği gerçekleştirildi.

Yazar: hemsirelik | Tarih: 11 Mart 2024

Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, HEM 436 Kadın Hastalıkları ve Doğum Hemşireliği İntörn Uygulaması dersinde "Kadın Hakları, Kadın Sağlığı, Etkiler, Değişim, Değişim ve Bugün" konulu seminer 7 mart 2024 tarihinde online olarak gerçekleşti. Moderatörlüğü Doç.Dr. Ruveyde AYDIN'ın yaptığı söyleşide Prof.Dr. Emine Gerçek Öter kadın haklarının tarihsel gelişimi ve kadın sağlığı bağlantısı tartışıldı. Farklı anabilim dalından öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşen konferansa öğrencilerin ilgi gösterdiği söyleşi 50 katılımcı ile gerçekleşti. Prof.Dr. Emine Gerçek Öter ve öğrencilere teşekkür konuşmasının ardındanDoç. Dr. Ruveyde AYDIN'ın teşekkür belgesi sunumuyla konferans sona erdi. 1.2.3.