4. ÖĞRENCİ MEZUN BULUŞMASI

Yazar: hemsirelik | Tarih: 8 Haziran 2021

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonu’nun her yıl düzenlediği “Öğrenci–Mezun Buluşması” etkinliği bu yıl da gerçekleştirilecektir. Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümünden mezun olan ve farklı kurumlarda birey, aile ve topluma fayda sağlayan değerli mezunlarımız, hemşirelik bölümünde eğitimlerine devam eden farklı sınıflardaki öğrencilerle tecrübelerini paylaşmaktadır. Hemşirelik öğrencileri için ufuk açmayı, mezunlarımız için de aidiyet duygusunu pekiştirmeyi ve iletişim bağını kuvvetlendirmeyi amaçlayan buluşma etkinliğinin bu yıl dördüncüsünün yapılması planlanmıştır. 09 Haziran 2021’de gerçekleşmesi planlanan etkinliğin konukları Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü mezunları olan İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde hemşire olarak çalışan Senanur ŞİMŞEK ve Taksim Eğitim –Araştırma Hastanesi’nde hemşire olarak çalışan Enes ŞİMŞEK’dir. OMÜ Youtube Kanalı üzerinden “Çevrimiçi” olarak gerçekleştirilecek “4. Öğrenci-Mezun Buluşması” etkinliğinde değerli öğrencilerimizi ve mezunlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyarız.
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Mezun Takip ve Değerlendirme Komisyonu

Etkinlik İçin ● Tarih: 09 Haziran 2021 ● Saat: 13.00-16.00 ● Yer: Ondokuz Mayıs Üniversitesi Youtube Kanalı (Çevrimiçi)

Etkinlik Linki: https://www.youtube.com/channel/UCxiAyXz88gjBfi-_IqhI2zw

Afi%C5%9F