Hemşirelikte Yönetim Dersi Öğrencileri OMÜ SUVAM Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü ile Buluştu.

Yazar: hemsirelik | Tarih: 30 Mayıs 2022

2021-2022 Eğitim-öğretim yılı bahar dönemi Hemşirelikte Yönetim Dersi öğrencileri 27.05.2022 tarihinde OMÜ SUVAM Mavi Salonda yapılan etkinlikle OMÜ SUVAM Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Şepnem KAYAN ile buluştu. Öğrenciler Şepnem KAYAN’a hastanenin hemşirelik hizmetleri yönetimi ile ilgili merak ettikleri soruları sordular. Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Şepnem KAYAN, hemşirelik hizmetleri yönetiminin yapısı, kalite yönetiminin yapısı, insan kaynakları yönetimi, hemşire işe alım süreci, hemşireleri işte tutma, kariyer gelişimi, performans değerlendirme ve hemşirelerin motivasyonun sağlanmasına yönelik işleyişteki uygulamalar hakkında öğrencilerle bilgi paylaşımında bulundu. Hemşirelik öğrencileri ise Hemşirelikte Yönetim dersi klinik uygulama sürecinde yaşadıkları deneyimleri paylaştılar. Daha sonra dersin sorumlu öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Nihal ÜNALDI BAYDIN ise, teori ile uygulamanın buluşturulması bakımından hastanenin hemşirelik hizmetleri yönetimi tepe yöneticisi ile hemşirelik öğrencilerinin tanışmalarının önemli olduğunu ifade ederek öğrencilere tanışma fırsatı sağladığı ve öğrencilerle bir araya geldiği için Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Şepnem KAYAN’a teşekkür etti. Etkinlik toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.